За какво и как се ползват екстракторите за пръскане

Студена и топла вода могат да се използват в екстракторите за пръскане, което е важно при работа с мастни замърсители в хранителни и ресторантьорски предприятия. В комбинация със специални почистващи препарати е възможно да се отстранят зърна от пясък и мръсотия от самите дълбочини на купчината и освен това внимателно (или твърдо – в зависимост от режима) да се измие самата купчина от замърсявания към нея в ресторанти, кафенета, хотели и други обществени места.

Няма значение дали стотици хора преминават през килима за ден – екстракторът също ще се справи с тази задача. И благодарение на разнообразни дюзи и допълнителни устройства, почистването се извършва на трудно достъпни места. В този случай въздухът в стаята се овлажнява и дезодорира.

Ако подовете се измият с влажна кърпа, те стават хлъзгави. Според статистиката на HSE (Проучване за Англия) 30% от нараняванията възникват при подхлъзване по мокри подове и в 95 от 100 случая завършват с фрактури на китката или глезенната става. Затова все повече и повече предпочитания се отдават на професионалното оборудване за почистване на пода, след което подовата повърхност остава не само чиста, но и суха.

За какво и как се ползват екстракторите за пръскане

От поддръжката на почистването до интензивното почистване от мръсотия, екстракторите за пръскане могат да се справят с всичко. Офиси, училища, болници, хотели, складове, промишлени съоръжения и жилищни помещения – списъкът продължава и продължава. Трудно е да се намери предмет, който не би могъл да бъде почистен с прахосмукачка. С него интериорът на автомобила, килимите, мека мебел, текстил, ламинат, плочки и стени, линолеум, огледала и стъкло са направени перфектно чисти. Той се справя със замърсяването след строителни работи. Почистването след ремонт се характеризира с това, че почистващият препарат трябва да се справи с голям брой разнообразни отпадъци, прах и частици, както и изсушен спрей. Почистването се извършва на няколко етапа, а последният е работа на прахосмукачка за пране.

Камак ЕООД:
гр. София 1303
жк. Зона Б-4, ул. Овче поле 103
(между ул. Пиротска и бул. Тодор Александров)
тел: 02 953 32 78, 02 954 83 11; 0887 925 330